250 persones participaran al V Concurs d’Arròs al Forn de l’Olleria

Tindrà lloc este diumenge

L’ Olleria acull este diumenge la cinquena edició del Concurs Arròs al Forn, organitzat per l’Associació d’Hostalers del municipi i l’Ajuntament de l’Olleria a través de l’àrea de Promoció Econòmica.

Per al concurs d’enguany s’han inscrit prop de 250 persones i entren a concurs 15 cassoles. En joc hi haurà tres premis que atorgarà, tal com avançava en la presentació el president de l’Associació d’Hostalers, José Vadilloun jurat format per representants d’associacions locals, de festes i persones vinculades amb la cuina o bé amb la cultura, les quals valoraran la presentació, el punt d’arròs i el sabor”.

El carrer Ausiàs March ha sigut per segon any el lloc triat per albergar este concurs que tal i com ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Jesús Engo “omplirà els carrers de taules, cadires, música, que anirà a càrrec de la xaranga de la Societat Escola Musical Sta. Cecilia, i de l’inconfusible olor d’un dels plats més típics de L’Olleria, arròs al forn” afegint que “l’organització proporcionarà les taules, les cadires i la beguda”.

La presentació de les cassoles serà a partir de les dos de la vesprada i fins a les dos i mitja.