La Font de la Figuera celebra el Dia del Llibre amb un recital de Pep Botifarra

Hi haurà una exposició, venda i canvi de llibres

El compte enrere per a la celebració amb motiu del Dia del Llibre ja ha començat a la Font de la Figuera. Este any serà, si cap, més especial, perquè la població comptarà, a més, amb una presentació del llibre «La veu de la memòria», escrit per Antoni Martínez. El llibre tracta l’evolució i trajectòria del conegut cantaor de Xàtiva, Pep Gimeno Botifarra.

La regidora de cultura de l’ajuntament de la Font de la Figuera, Irene Vila i Lorente, «en un dia tan important per a la cultura com és el dia del llibre, mostrarem les novetats de la nostra Agència de lectura Maria Ibars i, gràcies a la col·laboració de l’associació de comerços locals, canviarem volums perquè totes les persones que ho desitgen renoven la seua biblioteca sense cap cost». La regidora també ha volgut agrair a les persones i entitats que estaran presents amb la seua col·laboració per fer possible aquesta festa del llibre als carrers de la població.

Aquest diumenge a les 11 hores tindrà lloc la inauguració de la mostra, on tindrà cabuda una exposició, venda i canvi de llibres amb parades a l’Agència de Lectura «Ana Maria Ibars», l’associació de comerços i professionals, Colorintex, Amics de la Costera i Escola Valenciana.

La iniciativa del canvi de llibres es va iniciar, per primera vegada l’any passat a la commemoració del Dia del Llibre, en la qual es van canviar un centenar de llibres. Donat l’èxit obtingut l’any passat, el consistori va veure necessari repetir la iniciativa.

A continuació, a les 12 hores, es realitzarà la presentació del llibre-disc «La veu de la memòria», escrit pel també xativí Antoni Martínez sobre l’evolució i trajectòria del cantaor de Xàtiva, Pep Botifarra. En esta línia, Pep Gimeno oferirà un recital musical.

En paraules de l’autor del llibre «La veu de la memòria», Antoni Martínez Revert, «al marge de la lectura de caràcter nacionalista, hi ha molts altres grups que fan música digna i també es dediquen a aquesta temàtica, com Pep Botifarra, i és per això necessari que puguen adquirir també protagonisme a nivell mediàtic”.