Xàtiva Unida visita el barri del Carmen per comprovar l’estat de les intervencions de l’ajuntament

Amor Amorós "hem de treballar perquè tots els barris de la ciutat estiguen en les millors condicions possibles, que tots tinguen accés als serveis prioritaris i que l’espai urbà compartit siga confortable, segur i net."

142

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Al plenari d’octubre Amorós preguntà a l’Alcalde sobre les intervencions realitzades per l’Ajuntament en referència als problemes de convivència denunciats per l’associació de veïns del Barri de Carmen el passat estiu. En la contestació s’assegurava que s’havien iniciat accions per afrontar el problema.

Xàtiva Unida ha passejat aquest dimarts pel barri amb membres de l’associació de veïns que han anat indicant totes les deficiències i mancances que estan degradant cada vegada més la zona. Els veïns es queixen de l’abandó que estan patint i demanden una actuació urgent per intentar revertir la situació. “De moment sols s’ha actuat en el tema del control de coloms i sols en una part del barri, encara estem a l’espera de les promeses de l’alcalde” deia una veïna.

Les queixes traslladades de manera formal al consistori són respecte al manteniment de l’arbrat que és inexistent, de la deficient il·luminació i per tant de la inseguretat que això ocasiona, de les molèsties de l’increment de coloms a la zona, de la degradació del poc mobiliari urbà de la zona, del mal ús dels contenidors de fem, i de tots els problemes de convivència que la degradació comporta.

La formació Xativina ha pogut constatar que hi ha almenys tres persones sense sostre que utilitzen els bancs del barri per a pernoctar. Amorós “sabem que no és un problema de fàcil solució però estem en política per millorar la vida de les persones i no és pot deixar d’actuar si sabem que hi ha persones dormint al carrer. Al proper plenari tornarem a insistir i preguntar quin és el pla d’actuació en aquests casos”.

Per altra banda, respecte al parc infantil de la zona, Xàtiva Unida proposarà un umbracle perquè l’ús de la zona de joc siga més adequada a la climatologia i temperatures de la nostra ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva