Xàtiva Unida tanca el curs amb una jornada de treball celebrada al CCX

Militants i simpatitzants del col·lectiu es van reunir aquest dissabte per debatre sobre l’estratègia per al pròxim curs polític. Una Jornada de treball per programar l’exercici 22/23

97

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

A les 9 del matí començava l’encontre que va estar organitzat en tres blocs: el primer d’organització dels grups de treball del col·lectiu, el segon d’anàlisi dels resultats de l’enquesta realitzada per l’IES Josep de Ribera i el tercer per treballar l’esborrany del programa electoral per a les properes eleccions municipals. Les dinàmiques de treball van ser en xicotet grup per passar cadascú dels representants a presentar les conclusions a l’assemblea i deixar espai per al debat en gran grup.

Miquel Lorente donava la benvinguda a l’acte destacant la importància d’estos actes per enfortir i continuar fent gran el projecte municipalista de Xàtiva Unida “Avui toca treballar en clau interna per prioritzar les accions que després validarem amb la participació de la ciutadania”.

Amor Amorós va concloure l’acte agraint a totes les persones assistents i posant en valor el debat constructiu i la importància de ser capaços de transmetre el missatge en un llenguatge senzill “Ens espera un any ple de reptes, de treball i sobretot de carrer i de carrer, on no hem de perseguir sols la meta de les eleccions del proper 2023 sinó l’objectiu de construir un col·lectiu fort que defense la transformació que Xàtiva necessita. I en este camí estic segura que totes aprendrem i creixerem personalment.”

La jornada va acabar amb un dinar en un restaurant de la ciutat on es va allargar el debat en un ambient més distendit.

WhatsApp Portal de Xàtiva