Solopizza Xàtiva

Xàtiva Unida mostra que ” davant de programes confusos, fets en despatxos, d’esquena a la ciutadania, Xàtiva Unida ha presentat un procés de participació que han impulsat durant els darrers mesos i que finalment ens ha conduït a l’elaboració d’un innovador programa de govern per a la ciutat” des d’aquesta formació es posa l’accent en què les seues propostes “suposen un canvi molt important respecte als programes polítics tradicionals, aquest és un document que pretén ser útil pel que fa a unes propostes que estan interconnectades formant part d’una proposta plena de coherència i cohesió”.

El procés es va iniciar el passat mes de maig i ha comptat amb la participació de més de 200 persones de molts diversos àmbits socials i representatives de tots els barris de la ciutat, també s’ha comptat amb un cos tècnic per cadascuna de les àrees temàtiques que el componen. Aquestes propostes s’han elaborat en el context de 7 tallers de districte i 7 tallers sectorials on les principals línies del programa han estat definides per set eixos on s’emmarquen les 100 propostes que ja està explicant la formació a tota la ciutadania.

També el butlletí dedica gran part del seu espai a donar a conèixer les persones que composen la seua candidatura per a les eleccions municipals. Les seues imatges, i una reflexió personal sobre els motius que els ha dut a ser part de Xàtiva Unida omplin la pàgina central del butlletí.

L’editorial del butlletí parla de Xàtiva com una ciutat polièdrica, una “ciutat de ciutats” i explica que els reptes que té Xàtiva passen entre altres, per convertir-se “una ciutat valenta amb accés a l’habitatge, transició cap a la sobirania energètica,l’aigua com a bé comú i una fiscalitat justa i neta” que afirma també que “A Xàtiva li cal, com aigua al desert, trobar un element catalitzador, un gran acord de ciutat” un acord que arrepleguen  les seues propostes.

WhatsApp Portal de Xàtiva