El col·lectiu de Xàtiva Unida ha pres la iniciativa d’obrir al públic el seu local situat en el carrer Sant Francesc, 15. Amb aquesta acció es continua caminant cap a l’objectiu d’obrir les portes d’aquesta iniciativa a totes aquelles persones que des de l’honradesa, la igualtat, el sentit comú i la fermesa democràtica volen treballar per aquesta ciutat.

Des d’aquesta setmana el local està obert els dilluns de vesprada des les 17:00h fins les 19:00h, els dimarts de matí des de les 11:00h fins les 13:00h i els divendres de les 17:00h fins les 19:00h. L’atenció al públic està realitzada per diferents membres de la formació, què ofereixen des d’informació de l’activitat impulsada per Xàtiva Unida com a col·lectiu social de la ciutat fins a informació de l’àmbit institucional que com a grup municipal tenen els regidors i regidores de Xàtiva Unida a l’equip de govern a l’Ajuntament.

T’ambé durant aquest horari d’obertura pública s’arrepleguen  suggeriments, idees i propostes que pot realitzar qualsevol ciutadà, així com preguntes per ser traslladades als diferents responsables municipals. Sobre aquest àrea en particular, els membres del col·lectiu s’han compromès a donar resposta personalmente o per correu electrònic, a les distintes qüestions que no puguen donar resposta al moment i incumbeixen a l’àmbit de la gestió municipal.

Aquest nou impuls pretén activar i sumar a totes aquelles xativines i xativins que desitgen aportar el seu treball o les seues idees per ajudar a posar en marxa aquesta ciutat per continuar avançant.