Xàtiva Unida insta a un impuls de les polítiques de mobilitat

Amorós "la majoria de les accions aprovades en el Pla de Mobilitat no s'han executat en el temps i forma acordats en aquest document"

147

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Setmana Europea de la Mobilitat 2022 se celebra del 16 al 22 de setembre amb el lema «Combina i mou-te» per posar l’èmfasi en la intermodalitat.

Per al grup municipal Xàtiva Unida «una mostra més de la falta d’impuls de l’equip de govern en aquestes polítiques és que la programació d’enguany per a celebrar este esdeveniment és sols una activitat organitzada per una entitat privada«.

Respecte a la setmana de la mobilitat Amorós destaca “La celebració i participació de la setmana de la mobilitat europea és molt important per a la sensibilització de la ciutadania en els hàbits de mobilitat saludable i sostenible. Ens haguera agradat una programació més completa i participativa, i per a nosaltres és importantíssim que este esforç es trasllade també a l’àmbit educatiu.”

Per la seua banda, des del grup municipal de Xàtiva Unida s’ha lamentat que la majoria de les accions del Pla de Mobilitat han estat oblidades per l’equip de govern. «De fet, ens trobem en què no s’ha augmentat ni un m2 de la superfície peatonal de la ciutat, continuen existint barreres arquitectòniques en l’espai urbà, el nucli antic continua sent un lloc de trànsit de pas per travessar la ciutat de banda a banda i el servei de bus continuarà sent d’una única línia sense opció a millorar d’una manera decidida aquest servei» han declarat.

WhatsApp Portal de Xàtiva