XU denuncia la paralització de les accions per millorar l’accés a peu als polígons

Lorente "En el ple municipal el govern demostrà la seua deixadesa en aquest assumpte després de dos anys d'innacció"

107

«Una legislatura sense accions concretes per millorar la seguretat«. Aquesta és la realitat després de dos anys de legislatura per a Xàtiva Unida, on la delegació de Mobilitat i Seguretat «no ha pres cap mesura per continuar les accions encaminades a millorar la seguretat dels vianants en els polígons industrials on s’està impulsant activitat econòmica i esportiva«.

Segons, el regidor de Xàtiva Unida, Miquel Lorente «Les zones comercials i esportives situades en els entorns de la ciutat no han augmentat les mesures de seguretat per aquelles persones que accedeixen a peu«. El passat plenari el Grup Municipal de Xàtiva Unida preguntà a l’equip de govern sobre les possibles accions per millorar la seguretat dels vianants que es desplacen pels polígons de la ciutat. Enfront d’aquesta qüestió el govern respongué que «les gestions estan pendents per coordinar-se amb la Conselleria pertinent«. En definitiva, «cap gestió i cap acció» expliquen des de Xàtiva Unida.

Tanmateix, són moltes les persones que diàriament travessen la Ronda Nord per accedir a la Ciutat de l’Esport, l’Skatepark, àrees comercials i cementiri creuant punts molt perillosos que no compten amb passos elevats ni cap mesura de protecció.

Per altra banda, en el plenari també es va preguntar al govern sobre el nou contracte del servei de bus i la resposta fou tan «reiterativa» com la pròpia pregunta «encara no està en marxa la licitació del nou contracte«. Sent aquest, per a XU, un servei que, segons el Pla de Mobilitat Urbana de Xàtiva, hauria de donar servei a l’esmentada zona.

WhatsApp Portal de Xàtiva