Xàtiva Unida denuncia el retràs en l’obertura dels parcs infantils

136
  • La Fase 3 permet la reobertura dels parcs infantils però a Xàtiva continuaven precintats fins aquest matí
  • Lorente ha ressaltat “la falta de previsió de l’equip de govern a l’hora de reobrir els parcs infantils de la ciutat”

El Grup Municipal Xàtiva Unida ha denunciat que tot i l’entrada en la Fase 3, els xiquets i xiquetes no van poder tornar a jugar en els parcs infantils a l’inici d’aquesta fase i han hagut d’esperar fins a hui. Aquesta era una de les mesures de flexibilització que implicava l’accés a aquesta nova fase, què s’ha posat en marxa en el territori valencià des del passat dilluns. De fet, en la majoria dels municipis valencians els més menuts no han tardat a tornar a fer ús d’aquestes instal·lacions que han estat tancades durant tres mesos. En canvi, a Xàtiva els xiquets i xiquetes al llarg de tot el dia d’ahir es van trovar amb els parcs infantils precintats.

Per altra banda, segons Miquel Lorente “es pot constatar que aquests espais no han estat objecte de tasques de manteniment des del seu tancament el passat 14 de març, encara que molts dels parcs infantils necessiten imminents millores”.

Per al grup municipal de Xàtiva Unida “aquest és un exemple més de la paràlisi i descoordinació en la gestió diària que pateix l’actual equip de govern on ni el regidor de Seguretat Juan Giner, ni la regidoria de Parcs i Jardins, ni el govern municipal en el seu conjunt han estat atents a l’hora d’aplicar totes les mesures que implicava l’accés, més que previsible el passat dilluns, a la Fase 3”.

WhatsApp Portal de Xàtiva