Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • La candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida, Amor Amorós, va anunciar aquesta proposta en l’encontre “Amor pel Raval” que es va celebrar ahir amb una gran afluència de veïnes i veïns del barri.
  • Aquest edifici, que actualment es troba sense ús per part de l’ajuntament, podrà albergar a les associacions del barri i en ell es podran prestar serveis municipals descentralitzats. Amb aquesta proposta s’atén una de les reivindicacions més antigues del veïnat i teixit associatiu del barri.

La candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida, Amor Amorós, va anunciar ahir al veinat del barri del Raval que Xàtiva Unida convertirà l’edifici dels Jardins del Palasiet en un centre social per a la zona.

Aquest edifici, actualment oblidat i sense un ús concret per part de l’ajuntament, podrá albergar espais per a les associacions del barri i oferir alguns serveis de l’ajuntament de manera descentralitzada. Així mateix, també va explicar algunes propostes de millora per al jardí, com la instal·lació d’espais d’ombra.

Amb aquesta proposta s’atén una de les reivindicacions més antigues de l’associació de veïns i veïnes del barri, que des de fa anys reclama un espai per a poder realitzar les seues activitats i reunions sense que aquesta petició s’atenga per part del govern municipal.

A més, aquest centre també podrà albergar espais per a altres entitats culturals i juvenils establertes en el Raval, que es troben en la mateixa situació. Així mateix, en aquest espai també es podran prestar serveis municipals de manera descentralitzada, en una zona d’expansió de la ciutat que, tot i comptar amb un gran número d’habitants, no ha rebut cap servei per part de l’ajuntament.

Amorós va explicar aquesta proposta en el marc de l’encontre “Amor pel Raval” en el que també es van explicar propostes com el projecte de millora de l’entorn i pacificació de la plaça Joaquim Tudela i l’eix Sant Roc – Sant Rafael o la posada en funcionament dels banys àrabs i el nimfeu romà com a espais visitables i amb activitats culturals i turístiques periòdiques.

Aquest encontre és el primer d’una sèrie d’actes amb la ciutadania que es celebraran als diferents barris i amb diferents organitzacions de la ciutat per tal d’explicar les propostes de Xàtiva Unida

Presentació del llibre “Lecciones de nuestros abuelos”

Xàtiva Unida organitza la presentació del llibre «Lecciones de nuestros abuelos”, un projecte d’aprenentatge-servei amb alumnat de 4t de l’ESO. Un projecte de recuperació de la memòria en què els iaios, però sobretot, les iaies tenen un paper fonamental.

L’acte serà el proper dijous a les 19:30 al Saló d»Actes de la Casa de Cultura de Xàtiva.

L’acte, presentat per Miquel Lorente, regidor de Xàtiva Unida, comptarà amb la presència del professor coordinador del projecte, Luis Vivas, i de Lola Pérez, d’Amigos de la Calle, associació receptora dels beneficis del projecte.

La pròxima cita cultural de Xàtiva Unida serà el proper 9 de març amb la conferència a càrrec del doctor en història Vicent Terol titulada «Xàtiva, capital de la Germania (1521-1522)”.

WhatsApp Portal de Xàtiva