EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva col·labora un any més amb el projecte d’inclusió social «Agermanats amb la música» i en el qual participen el Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita, els pisos tutelats d’Aspromivise i l’Escola de Música de la Música Nova.

Es tracta d’activitats dissenyades des de l’associació musical amb l’objectiu de la integració i la inclusió educativa social, garantint la igualtat d’oportunitats per a totes les persones participants mitjançant estratègies metodològiques adequades als grups de treball, socialització dels grups i motivació, i activitats d’atenció a les necessitats físiques i psicosocials en funció de les característiques de les persones usuàries.

Aquest projecte es dividirà en trimestres, comptant el primer d’ells amb les activitats del Nadal Inclusiu, mentre que l’activitat del segon trimestre serà «Escola canta». Per al tercer trimestre es realitzaran tallers amb motiu del dia del llibre, tallers del folklore valencià i un projecte interdisciplinari de fi de curs. Tots els projectes comptaran amb assajos setmanals i un concert final en el que posar a prova les capacitats adquirides.

Des de la Música Nova asseguren que amb aquestes activitats, l’alumnat pren consciència social amb els col·lectius participants fomentant el treball cooperatiu i establint vincles de comunicació afectiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva