Xàtiva torna a oferir el servei «Activa’t a l’escola» per a la conciliació abans de la fi de les vacances

El servei està destinat a famílies amb xiquets entre 2 i 12 anys, i es realitzarà entre els dies 1 i 8 de setembre a Les Pereres

195

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva tornarà a oferir aquest any el servei «Activa’t a l’escola» per tal de poder conciliar la situació laboral de les famílies abans de la fi de les vacances dels xiquets i xiquetes.

El servei està destinat a famílies amb xiquets entre 2 i 12 anys i es realitzarà durant els dies 1, 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre, amb un preu de 35 euros. Tindrà lloc al poliesportiu Les Pereres en horari de 9 a 13 hores, amb possibilitat d’ampliar-la de 8 a 9 i de 3 a 14 hores de forma gratuïta.

Aquest servei està pensat per a incentivar l’entreteniment i l’estudi dels més menuts abans de començar les classes del nou curs escolar, amb activitats que ajuden al seu desenvolupament personal i intel·lectual, com ara activitats en la piscina, jocs, esport o activitats socioculturals i socioeducatives.

Per tal de completar la inscripció és necessari omplir el formulari de manera telemàtica, amb data límit el 28 d’agost. Per a qualsevol dubte o dificultat en la inscripció es pot contactar amb la Casa de la Joventut, enviant un correu electrònic a educa@xativa.es o a través del telèfon 96 228 18 03.

Formulari d’inscripció (URL):

https://docs.google.com/forms/d/1jUemUO3FwoiiqWFuUkfu25NfI_3A4f-QzUV7MRtW3p0/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

 

WhatsApp Portal de Xàtiva