Xàtiva tanca 2016 amb 13 processos d’ocupació pública

539

Esta setmana s’han aprovat les bases per una nova borsa de treball de psicòleg. A més, s’ha aprovat el llistat definitiu de candidats a treballador/a social i el de professor/a de violoncel

La regidoria de Recursos Humans tanca l’any amb un balanç de 13 procediments d’ocupació pública. Esta mateixa setmana s’ha donat llum verd a les bases per a crear una borsa de psicòleg /psicòloga, s’ha aprovat el llistat definitiu per a les proves per una plaça en propietat de treballador/a social i el de professor/a de violoncel. Per a la regidora de l’àrea, Empar Penadés (Compromís) “L’objectiu del nou equip de govern és crear borses de treball de totes les categories a partir de processos oberts. És fonamental demostrar que som transparents i que garantim procediments igualitaris i justos i crec que els processos encetats enguany són una bona mostra de la nostra política”.

A més dels procediments aprovats esta setmana, els quals es publicaran, seguint el procediment administratiu, al tauler d’anuncis o al BOP en els pròxims dies, enguany s’ha posat en marxa la creació d’una borsa d’auxiliar administratiu, un altra d’ajudant i oficial de llanterner, una d’intendent principal de la policia i una d’arquitecte.

D’altra banda, hui acaba el termini per presentar-se a la plaça de professor de relleu de piano i s’estan preparant les convocatòries de TASOC, tècnic d’igualtat, tècnic d’aigües potables i una plaça en propietat d’intendent principal de la Policia.

Per a Penadés, “tot i les limitacions que ens venen marcades des de Madrid estem aconseguint generar ocupació pública i garantir un servei de qualitat en totes les àrees de l’Ajuntament i això, sense dubte, redunda en benefici de la ciutadania”.

WhatsApp Portal de Xàtiva