EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva reprèn a partir del mes d’octubre l’activitat de la Ruta Sana amb la qual es dóna als veïns i veïnes de Xàtiva l’oportunitat de fer exercici i millorar la seua forma física amb l’ajuda d’un monitor de forma totalment gratuïta.

La Ruta Sana tindrà lloc els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, i començarà el proper dissabte 1 d’octubre allargant-se fins al 22 de desembre. L’horari d’eixida dels dies entre setmana serà les 16 hores i el dissabte s’iniciarà a les 9 del matí. El punt d’eixida serà sempre l’estació de RENFE.

La durada dels passejos setmanals és d’aproximadament 1 hora, amb recorreguts com ara el Castell, Novetlè o el Calvari Baix, mentre que l’activitat del dissabte, de major durada, permetrà visitar en ocasions els paratges naturals de la ciutat com la Cova Negra o Bixquert.

«Aquesta és una activitat que es duu a terme des de fa anys i és molt demandada per la ciutadania. Des d’aquesta regidoria som conscients de la importància de la promoció de la salut i aquest és un bon mecanisme per al manteniment físic» ha manifestat el regidor de Sanitat José Vicente Benavent.

La monitora de l’activitat serà Tatiana Moreno i les inscripcions es poden realitzar presencialment al JOC de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, per missatge de whatsapp al telèfon 638 293 777 o a través del correu rutasana2022@gmail.com.

WhatsApp Portal de Xàtiva