Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 16.959,20 euros per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Centres Docents, per al manteniment del gabinet psicopedagògic escolar.

Xàtiva és un dels 138 municipis que s’han beneficiat d’aquestes ajudes, que suposen una inversió per part de la Generalitat de 2,3 milions d’euros. En el cas de la capital de la Costera, aquesta inversió ha servit per a la compra de material digital i tecnològic, així com també material de diagnòstic per a la correcta atenció a l’alumnat de la ciutat.

El gabinet psicopedagògic de Xàtiva, un dels més antics de la Comunitat Valenciana, és un servei que es proporciona des de la regidoria d’Educació i actualment està compost per dues persones, les quals s’encarreguen tant de tasques relacionades amb el benestar de la comunitat com d’altres que tenen a veure amb la relació del departament d’educació i els diferents centres escolars. Bona part del seu treball es realitza al si de les escoles, on s’encarreguen de continuar les funcions d’orientació escolar definides per la Conselleria d’Educació.

WhatsApp Portal de Xàtiva