EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest 5 de març a l’ajuntament de Xàtiva la regidora de falles Maria Beltrán i el president de la junta local Fallera Jesús González han presentat la programació per a les falles de Xàtiva 2020.

«»D’ACÍ EN UNA SETMANA ES DÓNA INICI A LA GRAN FESTA DELS VALENCIANS»»

S’han anunciat els actes fallers quan falta una setmana del seu inici, on l’ajuntament aposta per reprendre la instal·lació d’una carpa a l’albereda que acollirà diversos actes des del 15 de març fins al dia de la cremà.

S’han presentat els cartells de la nit del foc, el díptic en les diferents mascletades programades per a la setmana fallera, i en concret el pròxim dia 10 es presentara el llibret oficial de les falles 2020.

El dia 18 després de l’ofrena floral, la nit del foc donara pas al macrofestival a la carpa, on tots els veïns i visitants de la ciutat de Xàtiva estan convidats a gaudir d’actuacions de Dj a càrrec de l’Ajuntament.

«»QUE LES FALLES DE XÀTIVA SIGUEN OBERTES NO NOMÉS PER ALS FALLERS, SINÓ A TOTS ELS VISITANTS DE LA CIUTAT»

A l’albereda s’ampliara la zona destinada al reciclatge i l’ajuntament implantara un nou mòdul sanitari a la glorieta Jose Espejo, un espai que estarà durant tota la setmana per a ajudar a mantenir la ciutat ben neta.

Aquest any es canviaran els horaris per a la cremà, avançant el seu inici amb respecte anys anteriors.

  • 21h falles infantils
  • 21:30h Falla infantil guanyadora
  • 22:30h Falles grans
  • 24h Falla guanyadora

Fallers pel món

Amb la iniciativa de Fallers pel món la societat cultural fallera pretén estendre la nostra tradició més emblemàtica arreu del món. Aquest any la comissió infantil de Fallers pel món és de Xàtiva i per això el 19 de març vindran regidors d’Abila, lloc on aquest any «s’exportara» la nostra festa, per gaudir i compartir les nostres tradicions.

Plantà de la falla Sant Jaume

Finalitzen les obres de l’encreuament de Pintor Perales i Pintor Climent que permetran a la falla Sant Jaume plantar la seua falla al lloc on l’han anat fent els últims anys.

Aquestes obres han sigut un problema per als negocis de la zona per culpa del tancament no sols del pas per a vehicles sinó també per a vianants, la comissió fallera de Sant Jaume ha declarat a aquest medi que l’ajuntament en tot moment ha tingut en compte les seues peticions i sobretot s’alegra que el barri torne a la normalitat i poder gaudir de la festa amb un nou espai urbà.

WhatsApp Portal de Xàtiva