Xàtiva posa en marxa una nova edició del menjador d’estiu en períodes vacacionals

Aquest recurs es consolida com un referent de les polítiques socials de l’Ajuntament

117

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa una nova edició del menjador d’estiu en període vacacionals. Amb una inversió de 5.679,62 euros, l’engegada d’un recurs com el servei de menjador durant les vacances d’estiu suposa garantir les necessitats bàsiques d’alimentació de la població infantil pertanyent a famílies amb dificultats econòmiques i precarietat, manca d’ingressos estables i prestacions per desocupació o subsidis extingits. A més també es pretén facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, i integrar als menors en activitats o recursos de temps lliure consolidats en el municipi com les Escoles d’Estiu Municipals. S’atén a uns 25 xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 3 i 16 anys.

El servei de menjador durant les vacances estivals funcionarà un total de 25 dies, del 27 de juny fins el 29 de Juliol de 2022. La prestació inclou el menjar principal a més d’un un kit per a emportar per a cada xiquet i xiqueta, que cobrirà el seu berenar.

L’espai per a dur a terme el servei de menjador escolar durant el període estival es troba al col·legi públic CEIP Gozalbes Vera, sent el seu horari de 13 a 15 hores. El recurs compta amb personal especialitzat per al seu desenvolupament.

El Menjador d’Estiu, que forma part de la cartera de recursos públics dirigits a la ciutadania de Xàtiva, es consolida com un recurs important i referent de les polítiques socials de l’Ajuntament.

WhatsApp Portal de Xàtiva