Xàtiva informa a la Generalitat sobre les gestions per a construir una nova rotonda a l’altura del cementeri

473

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

La Mesa de Mobilitat estudiarà les propostes de pressupostos participatius relacionades amb la seua activitat

Ahir, el primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Miquel Lorente, ha estat reunit amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carles Domingo. L’objecte de la reunió ha sigut informar a l’alt càrrec de la conselleria dels plans de construcció d’una nova rotonda en l’accés a la ciutat per la N-340, a l’altura del cementeri, amb l’objectiu de connectar els polígons industrials i descongestionar el trànsit d’accés a la ciutat. La proposta de l’obra, que serà cofinançada per la Generalitat i l’Ajuntament, ha estat ben rebuda per Domingo.

D’altra banda, ahir a les 18:30 hores, la Mesa de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva es va reunir al saló d’actes de l’institut La Costera. L’objecte d’aquesta convocatòria és per estudiar les propostes d’inversió del procés de participació ciutadana Decideix Xàtiva que afecten o estan relacionades amb els continguts de l’àrea de Mobilitat.

L’elecció de l’espai per a la reunió de la Mesa de Mobilitat no ha estat aleatòria. Lorente, ho explica: “hem escollit l’institut La Costera perquè la idea és que els alumnes coneguen qüestions relacionades amb el pla de mobilitat urbana sostenible i puguen fer preguntes sobre aquells aspectes que més els cride l’atenció”. Per al regidor, “açò representa una mostra més d’una manera de governar, més transparent, participativa i oberta a la ciutadania”.

Actualment, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) es troba en fase de contractació d’una empresa o entitat que s’encarregue de prestar el servei de redacció del pla. Aquest servei es va treure a licitació el passat 17 de novembre, amb un pressupost de 60.000 euros. A la licitació concorregueren ofertes de deu entitats, de les quals s’ha elaborat una classificació de cinc, ordenades per la puntuació obtinguda en el procediment administratiu, de caràcter obert, atenent a l’oferta econòmicament més avantatjosa per als interessos municipals, en funció de diversos criteris d’adjudicació. En breu es procedirà a l’adjudicació del servei de redacció del PMUS.

WhatsApp Portal de Xàtiva