Xàtiva guanya 437 afiliats a la seguretat social en el primer any del nou govern

382

Lorente: “amb aquest augment d’afiliacions ens trobem amb unes dades esperançadores i que marquen tendència”

El nombre de persones de Xàtiva afiliades a la Seguretat Social ha crescut un 5’6% durant el primer any de mandat del nou equip de govern. Així ho ha posat de relleu aquest matí el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Concretament, en el període que va del mes de juliol de 2015 a juliol de 2016, el número de treballadors donats d’alta en la Seguretat Social a la ciutat ha crecut en 437 persones, situant-se en els 8.292 cotitzants front als 7.855 de juliol de 2015.

La xifra suposa un bon indicador per al regidor, qui ha mostrat la seua satisfacció. Segons Lorente, “amb aquest augment d’afiliacions ens trobem amb unes dades esperançadores i que marquen tendència, després d’un any d’intens treball per part de tots els agents econòmics de la ciutat. Des de la regidoria de Promoció Econòmica continuem treballant per oferir el millor context en els diferents sectors econòmics de Xàtiva per a que l’augment de llocs de treball siga una realitat com aquest any”.

La major part de  l’increment en número de persones treballant es focalitza en el règim general, on la xifra puja 430 nous cotitzants, situant-se en els 5.963. El règim especial agrari i el sistema especial per a empleats de la llar s’incrementen en 5 i 4 nous cotitzants, respectivament, mentre que l’únic descens es produeix en els treballadors autònoms, que disminueix en 2 cotitzants. Al remat, 437 persones de Xàtiva més que ingressen recursos al sistema de protecció social.

WhatsApp Portal de Xàtiva