EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El dia 4 va tindre lloc al CIPFP La Costera de Xàtiva una reunió entre el Director General de Formació Professional de la Generalitat Valenciana Manuel Gomicia, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la directora del centre Lidón Ahullana i representants del Grup Hinojosa per tal d’assentar les bases d’un projecte de col·laboració per poder implantar un nou cicle formatiu al centre.

Es tractaria de la instauració a Xàtiva d’un Cicle Formatiu d’Arts Gràfiques, a través del mecanisme de FP Dual, el que significa que es combina la formació en els centres educatius amb la que reben en les empreses adherides als programes. La intenció és que aquest projecte puga iniciar-se ja en el proper curs 2020-2021, per al que és necessari la col·laboració i acompanyament de la Conselleria d’Educació.

El Director General de Formació Professional Manuel Gomicia va ratificar la viabilitat d’aquesta nova oferta, degut a la flexibilitat del model de col·laboració proposat, ja que la pròpia empresa Grupo Hinojosa ( referent en quant a packaging, envasos i embalatges de cartró ondulat a Espanya i amb seu a Xàtiva) serà l’encarregada de canalitzar la part depenent del treball mentre que el CIPFP La Costera realitzaria la part formativa.

Amb aquest nou projecte, que haurà de polir-se en les properes setmanes per tècnics i especialistes de la Formació Professional, pretén atraure el talent i afavorir la creació de llocs de treball qualificats en un sector molt específic, acostant la formació professional a la realitat empresarial. A més a més, aquesta nova oferta formativa servirà també per millorar la inserció laboral dels treballadors de Xàtiva i de la comarca.

Visita al Conservatori
El Director General de Formació Professional, Manuel Gomicia, departament el qual també s’encarrega de les Ensenyances de Règim Especial, va visitar a més les instal·lacions del Conservatori Lluís Milan de Xàtiva, per tal de conèixer de primera mà la infraestructura i les possibilitats que ofereix l’espai.

En la visita van estar també presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Conservatori Reme Sinisterra, la directora Carmen Badia i el Cap d’Estudis Juan Carlos González.

WhatsApp Portal de Xàtiva