Xàtiva es prepara per a les votacions dels pressupostos participatius

463

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’enquesta ciutadana tindrà lloc per Internet i les votacions s’arreplegaran per Internet

La Junta de Govern Local de passat dilluns va aprovar el dispositiu dissenyat per l’àrea de Participació Ciutadana per a l’enquesta ciutadana del procés de pressupostos participatius DecideiXàtiva. Les votacions tindran lloc a partir del dilluns 3 d’abril i fins al dilluns de la següent setmana, dia 10 d’abril.

banner_decideixativa

De la mateixa manera que l’anterior enquesta ciutadana organitzada per l’Ajuntament, les votacions es canalitzaran per Internet, a través d’una pàgina web allotjada al portal municipal. Per tal de facilitar la votació a tots els ciutadans que ho desitgen, el dispositiu compta amb tres punts públics d’atenció i consulta, connectats a la Xarxa i assistits per hostesses, des d’on es podrà fer efectiva la votació.

Els punts d’atenció i consulta estaran ubicats en els següents emplaçaments: a la porta de la Casa de la Ciutat, front a la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest i a la porta de l’institut Josep de Ribera.

Aquesta setmana, el procés de participació DecideiXàtiva es troba en període d’exposició pública dels projectes, període que expira el proper 31 de març. Es tracta de que els col·lectius i persones proposants puguen defensar i demanar el vot per a la seua proposta.

WhatsApp Portal de Xàtiva