Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Casa de Cultura ha albergat aquest divendres l’entrega de premis del XV Concurs literari de Seguretat Vial, organitzat pel departament d’Educació Vial de la Policia Local de Xàtiva, el qual té per objectiu que els i les joves expressen les seues inquietuds i el sentit que té per a ells el món de la seguretat i l’educació vial.

Aquesta ha sigut una edició especial ja que ha premiat a 42 alumnes de segon a quart de Secundària dels centres educatius de la ciutat, al no haver pogut participar en les dues edicions anteriors que van ser suspeses a causa de la pandèmia. En total han participat 300 alumnes dels centres Josep de Ribera, Doctor Lluís Simarro, Claret i Nuestra Señora de la Seo.

Els premis absoluts han recaigut en Maria Beltrán Pérez (4ºB de Nuestra Señora de la Seo), Nuria Sisternes Martínez (2ºA Doctor Lluís Simarro) i Sofia Petrova Petrova (3ºB Nuestra Señora de la Seo). Pel que fa als premis literaris absoluts en valencià, aquests han recaigut en Angela Immaculada Garcia Monparler (3ºB Nuestra Señora de la Seo), Alexa Herrero Gimeno (2ºA Doctor Lluís Simarro) i Pablo Gallego Martí (3ºB Nuestra Señora de la Seo).

Pel que fa als premis per categories, en segon d’ESO han estat premiats: Sara Martínez Caballero, Hugo Samit Peñalver, Diana Ortega Molla, Sofia Penalba Martínez, Carmen Pérez Lledó i Clara Tormo Pallás del col·legi Nuestra Señora de la Seo; Laura Valls Rico, Yakin Bekhouche, Llum Valero Guixart i Sofia Mateu Vidal del Doctor Lluís Simarro; i Guillem Ruiz Peris del IES Josep de Ribera.

Els premiats en tercer d’ESO han sigut: Martina Melero Moreno, Diego Roca Moscardó, Diego Monedero Martínez, Guillem Siles Sanz, Marina Ruiz i Aroa Martínez Medina del col·legi Nuestra Señora de la Seo; Daniela Bernabeu Santamargarita, Neli Palop Colomer, Meriam Charfaoui, Lucia Torres García i Miruna Puricel de l’IES Josep de Ribera; i Mireia Castelló Peña del col·legi Claret.

En quart d’ESO els guardonats han sigut: Laura Pelegrina Pérez, Mar Garrido Sánchez, Maria Pilar Oltra Calatayud, Joana Medina Guarner, Asier Ortega Soro i Maria Gracia Agustí del col·legi Nuestra Señora de la Seo; i Marina Alberola Camarasa, Maica Pérez Catalá, Sergi Gijón Sanchis, Mireia Mompó Castellanos i Nuria Mompó Castellanos de l’IES Doctor Lluís Simarro.

El primer premi absolut ha sigut una PC-Tablet, el segon premi un smartwatch i el tercer un equip de so, a més del diploma acreditatiu i el viatge a un parc temàtic que han aconseguit tots els premiats. Els guardonats pel que fa als premis literaris en valencià han obtingut també un lot de llibres.

En l’acte han estat presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor de Policia Local Ignacio Reig, el cap de la Policia Local Rafael Valor i les coordinadores d’Educació Vial de la Prefectura provincial de Trànsit de València Inés Reig i Amparo Domenech.

WhatsApp Portal de Xàtiva