Xàtiva efectua les millores programades a la zona recreativa i la piscina d’Annauir

S’han col·locat cinc jocs biosaludables per a la gent gran, un nou gronxador i s’ha instal·lat una escala accessible i una dutxa per a procurar major privacitat

284

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha efectuat les millores programades a la zona recreativa i la piscina d’Annauir.

D’una banda s’ha actuat a l’espai de la pista poliesportiva, que compta amb un recinte de pàdel, un camp de futbol sala i una zona destinada a jocs infantils. En aquest sentit s’ha ubicat un nou gronxador doble amb el seu respectiu paviment de seguretat, actuació que es completarà amb la col·locació d’una malla metàl·lica entre la pista i la zona de jocs infantils a fi d’evitar accidents.

En aquesta zona recreativa, junt al jardí, també s’han ubicat 5 jocs biosaludables encastats amb solera, destinats a la gent gran. Aquest tipus de jocs eren una demanda de la ciutadania i s’ampliaran pròximament a altres espais de la ciutat.

Pel que fa a la piscina, que ja es troba operativa per a la temporada estival, s’ha procedit a la renovació de la dutxa amb caràcter antivandàlic i per a procurar una major privacitat en el seu ús, a més de la col·locació d’una escala accessible per a la gent gran i la renovació completa del revestiment interior del bas de la piscina, parets i sòl amb mosaic vitri amb tessel·les.

WhatsApp Portal de Xàtiva