Xàtiva comença a enllestir les jornades tècniques d’arqueologia que se celebraran en febrer de 2023

El tema a tractar seran els estudis sobre contestans i edetans davant la romanització, i participarà l’ex ministre i presentador Manuel Pimentel

330

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat a preparar les jornades del Congrés d’Arqueologia que el proper any tractarà el tema dels estudis sobre contestans i edetans davant de la romanització, i en les quals participarà l’ex ministre de Treball i Assumptes Socials Manuel Pimentel.

Aquestes jornades tindran lloc el 24, 25 de febrer de 2023 al museu de Belles Arts de Xàtiva (Plaça Arquebisbe Mayoral, 2), mentre que el 26 de febrer es desplaçaran a Cullera. La participació és lliure i gratuïta, però és necessari inscriure’s prèviament a través del formulari habilitat (https://view.genial.ly/62c6c8cf64f9c90013354fbf/presentation-contestans-i-edetans).

Aquestes jornades d’estudis s’estructuraran a partir de ponències específiques i comunicacions sobre el tema. En les ponències participaran experts com ara l’esmentat Manuel Pimentel, ministre de Treball entre 1999 i 2000 en el govern de José María Aznar, i responsable del programa «Arqueomanía» de la 2; i també altres especialistes com els Doctors Lorenzo Abad, Juan Manuel Abascal, Carmen Aranegui, Ignacio Grau, Alberto Lorrio, Xavier Pascual i Pere Pau Ripollés. D’altra banda, per presentar les comunicacions de cara a poder exposar-se al Congrés, la data límit d’enviament és el 18 de novembre i es comunicarà l’admissió o no abans del 16 de desembre.

WhatsApp Portal de Xàtiva