Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa un any més el dispositiu de neteja de cara a la celebració de la Fira d’Agost, amb un reforç dels serveis entre el 7 i el 20 d’agost.

Es col·locaran un total de 300 papereres,(100 d’elles de fracció de resta, 100 de paper-cartró i 100 d’envasos) repartides entre l’Albereda Jaume I, els espais escènics i els actes organitzats, amb un reforç especial durant el dia de les paelles al pavelló de voleibol. Les bosses d’aquestes papereres es canviaran dos vegades al dia (matí i vesprada).

A més a més, també s’han reforçat els serveis ordinaris per tal d’atendre el Reial de la Fira i les zones adjacents amb 2 vehicles Porter, un camió recol·lector amb la finalitat de realitzar una segona recollida de contenidors en vies d’evacuació i contenidors desbordats, 1 camió de caixa oberta, 3 agranadores, 10 operaris i la desinfecció i desodorització dels contenidors de reforç.

També s’ha procedit a la clausura de 19 contenidors ubicats en l’Albereda Jaume I (nº6, nº14, nº20, nº30, nº38, Portal de Sant Francesc, nº44 i nº 60), Avinguda Selgas (nº1, nº8, encreuament amb c/ Ana, nº7, encreuament amb Portal de Valencia i nº 19), Avinguda Juan Francés (c/ Anita la Comare, c/ Pepe Martínez Mollà i nº8) i Hermanos Blasco Acevo nº3.

Per contra, s’han col·locat un total de 20 contenidors de reforç ubicats a: carrer Hostals nº2, Reina nº1, República Argentina nº6 i nº19, Carlos Sarthou nº1, Portal del Lleó nº1, Palça Santa Anna nº11, Pintor Rusinyol nº19, Portal de València nº25, Canonge Gonzalo Vinyes nº6, Avinguda Selgas nº19, Jardí del Bes, Glorieta José Espejo, Plaça 25 dolls, Camí Lloc Nou nº1 i nº11, Avinguda Juan Francés encreuament amb Escola Oficial d’Idiomes, Àngel Lacalle nº3, Fira del Bestiar i zona de l’aparcament de la Fira (carretera Alzira s/n).

Hi haurà un reforç especial també en determinats actes com ara la carrera de motos (2 cubes, 2 agranadores, 1 recol·lector, 1 camió de caixa oberta, 2 camions portes, 3 bufadores i 12 operaris), la neteja després de la finalització de la Fira del Bestiar (1 camió banyera i pala per retirar la palla, 2 cubes, 1 agranadora, 1 recol·lector, 1 camió caixa oberta, 1 camió porter, bufadores i 10 operaris) i el dispositiu de neteja de les paelles, previst en la via pública una vegada finalitze l’acte en la via pública i el dia 22 en la resta del recinte.

Canvi ecoparcs

El Consorci per a la Gestió de Residus V5 – COR ha anunciat també que fins al 20 d’agost, amb motiu de la Fira, es canviarà la ubicació d’alguns ecoparcs mòbils a Xàtiva per tal de poder seguir prestant el servei de recollida de residus.

Així l’ecoparc situat entre l’Avinguda Selgas i el Jardí del Bes es traslladarà a la zona de la plaça de Bous, a la mateixa vorera de la plaça, amb el seu horari habitual. D’altra banda, l’ecoparc situat al carrer Acadèmic Maravall passarà a situar-se a l’Avinguda de la Ribera (front a la farmàcia Ballester, al barri del Carmen). En aquest cas es prestarà servei els divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva