Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

LGBTIQ+-friendly és una expressió que fa referència als llocs, polítiques, persones o institucions que es consideren obertes i agradables per a les persones LGBTIQ+.

Xàtiva s’adhereix aquesta iniciativa amb un ventall ampli d’activitats que es portaran a cap des del 18 de juny al 3 de juliol, entre altres activitats des de l’associació Gent del Mercat, tots aquells locals d’oci i comerços que vulguen adherir-se podran fer-ho col·locant en un lloc visible el distintiu LGTBIQ+friendly.

Es llança aquesta campanya visible, amb l’objectiu de continuar educant, sensibilitzant i fomentant a tota la ciutadania els valors de respecte, tolerància, igualtat i diversitat.

En la campanya participaran conjuntament, l’Ajuntament de Xàtiva des de la seua regidoria de Dona i Igualtat, Regidoria de Cultura, l’associació de comerços Gent de Xàtiva, l’associació LGTBIQ+ Arc de Sant Martí I el Consell de la Joventut.

D’altra banda, tota aquella persona que visite el Museari Queer des del 28 de juny al 3 de juliol, podrà obtenir un tiquet descompte per a les consumicions en els diferents locals de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva