EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha celebrat el Dia Mundial de la Infància amb una actuació de titelles per als més menuts, la qual s’ha celebrat aquest matí a la Glorieta José Espejo.

Els menuts de la ciutat han pogut gaudir de la representació de «La caputxeta roja» (Cia. La Inestable), basada en la història tradicional de la Caputxeta roja però amb una versió renovada on es ressalten els valor de l’amistat i la concòrdia. Durant l’obra també s’han pogut escoltar cançons tradicionals valencianes com ara «Mareta», «La meua xiqueta és l’ama» o «La lluna i la Pruna».

La companyia La Inestable és una companyia valenciana de teatre de titelles amb una trajectòria de més de 20 anys, la qual ha participat a festivals com ara el Festival Internacional de Titelles de Cadis, Titemón, el Festival Bagatge, la Mostra de Teatre de Castelló o Feslida, entre d’altres; a més d’haver actuat a sales de teatre, espais públics i esdeveniments en localitats com ara Cocentaina, Manises, Teulada, Àvila, León, Còrdova o Eivissa.

El Dia Mundial dels Drets de la Infància se celebra el 20 de novembre degut a l’aprovació de la Convenció sobre els Drets del Xiquet (signada el 20 de novembre de 1989), i recorda aspectes als quals tots els nens i nenes tenen dret com ara a la vida, a la salut, a la protecció, a l’educació, a la identitat, a una informació de qualitat, al joc i a expressar la seua opinió i ser escoltats. Aquesta jornada, a més, serveix per fer una crida mundial sobre les necessitats dels més menuts i per a reconèixer la tasca de les persones que diàriament treballen per a que els infants de hui tinguen un millor futur.

WhatsApp Portal de Xàtiva