Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El jurat del Certamen de Joves Cantautors i Cantautores format pel periodista i escriptor Xavi Aliaga, la poeta Lorena Cayuela, la presidenta de la Música Nova Andrea Mollà i el músic i productor Pau Chafer ha fet públic el nom dels finalistes entre una vintena de cançons presentades.

Opten al Premi “Al vent” a la millor cançó en català, dotat amb 1000€, els seleccionats Marc Damontagne, Joan Blau i Noel Biniés. En el cas del Premi “Veles e vents” a la millor cançó en altres llengües, dotat també amb 1000€, els seleccionats han estat Pablo Bernal i Marcos Gallo.

Tots ells opten també al Premi a la millor Música i el Premi a la Millor Lletra, dotats amb 200€ cadascú, i el premi per votació popular, dotat amb 300€.

Una final al calor de la música de banda

La final del certamen, que se celebrarà divendres 26 de maig a les 21:00h al Gran Teatre de Xàtiva, comptarà amb l’actuació dels finalistes seguit de l’actuació d’un combinat de músics de La Nova i La Vella que interpretaran temes de cantautors valencians i estrenaran la Suite Raimon d’Adolf Ventas que sonarà per primera vegada a la ciutat. Després de les actuacions, el jurat farà públic el veredicte.

Entrada lliure amb qualsevol entrada del Festival

Per a l’accés al públic a la final s’ha establert una entrada de 5€ que es pot adquirir al següent enllaç o a les taquilles del Gran Teatre.
No obstant això, la organització ha establert una entrada lliure per a les persones que presenten qualsevol altra entrada, o abonament, a la resta d’actuacions del Festival Música i Lletra que es poden adquirir al següent enllaç i a les taquilles del Gran Teatre.

La inauguració del Festival Música i Lletra

El certamen obre la segona edició del Festival Música i Lletra que aquest any comptarà, entre d’altres, amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Es completa el cartell del Festival amb actuacions al carrer.

Per als actes amb entrada al web del Gran Teatre de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva