EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Miquel Lorente assisteix a la sessió dedicada al comerç

El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes treballa en la definició d’un Pla Estratègic del Territori a través de la identificació de projectes estratègics que puguen ser abordats de forma col·laborativa entre tots els municipis i mancomunitats que el conformen. En aquest sentit, el consorci ha definit un Pla de Dinamització Territorial consistent en la celebració de 5 tallers temàtics per identificar les línies d’actuació a desplegar durant els propers anys al voltant dels eixos estratègics d’Indústria, Turisme, Comerç, Innovació i Sostenibilitat i Medi Ambient.

 

Hui, tècnics del departament de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva participen en un dels tallers que se celebra a la localitat de Dénia. El contingut de la sessió abordarà l’elaboració d’un mapa de recursos i capacitats turístiques i la generació d’un model compartit d’oferta turística. Demà dimarts, el saló de plenaris de la Mancomunitat La Costera-Canal acollirà el taller temàtic dedicat al comerç, estant prevista la participació del primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, qui ja va assistir a la sessió dedicada a indústria la passada setmana.

 

El Pla de Dinamització consisteix en la identificació dels principals reptes de desenvolupament territorial de les Comarques Centrals Valencianes per a la posterior proposta de projectes estratègics que donen respostes eficaces i sostenibles a aquests reptes i puguen ser desplegats des del Consorci.

 

Els objectius del pla són la identificació de projectes concrets i executables que donen resposta als principals reptes del territori, l’adequada definició de les línies d’actuació del Consorci en relació a l’impuls de la indústria, el comerç, el turisme, la innovació i la sostenibilitat; el foment de l’ocupació i la promoció econòmica i turística a nivell supracomarcal, així com l’impuls de la cooperació publicoprivada i la innovació com a eixos clau per al desenvolupament sostenible i integrat de les Comarques Centrals.

WhatsApp Portal de Xàtiva