Xàtiva acull hui una concentració contra el genocidi a Gaza

92

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Després de més de 6 mesos de genocidi ininterromput contra la població palestina i atacs continus a Gaza, són ja més de 40.000 les persones assassinades, 15.370 nens i nenes.

Infraestructures vitals com a hospitals, escoles, subministraments d’aigua i energia bombardejades, ciutats i poblacions de la Franja de Gaza esborrades per complet. Prop de 2 milions de persones desplaçades de les seves llars, sense accés a atenció sanitària i un 95% de la població passa fam i set. Gaza és pitjor que un centre d’extermini nazi i davant aquesta barbàrie no hi ha possibilitat decent de romandre indiferent.

Per això, la Plataforma de la Costera contra el Genocidi a Gaza torna a sumar-se i adherir se a la 4a convocatòria simultània en l’Estat Espanyol convocada per la Xarxa Solidària contra l’Ocupació de Palestina (RESCOP), i fa una crida ciutadana a la CONCENTRACIÓ programada per a aquest pròxim divendres dia 19 d’Abril que es dugués a terme a les 20.30 horesenfront de l’Ajuntament de Xàtiva, per a exigir als nostres governs mesures concretes per a no ser còmplices del genocidi, l’ocupació i l’apartheid. I parar aquest cruent genocidi en Palestina, posant fi al comerç d’armes i relacions amb Israel fins que respecti els drets del poble palestí en tots els territoris on són vulnerats.

WhatsApp Portal de Xàtiva