Xàtiva acull hui la Fira Solidària Intercentres

125

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Després de 2 anys de pandèmia, Xàtiva recupera la FIRA SOLIDÀRIA INTERCENTRES, que enguany celebra la seua VII edició.

La Fira està organitzada per professorat i alumnat de l’IES Josep de Ribera, CIPFP La Costera, IES Doctor Simarro, Col·legi Claret i CEE Pla de la Mesquita. També participen totes les escoles de Primària amb diverses activitats.

Aquesta Fira té com a objectius:

  • Sensibilitzar a la població sobre les situacions de pobresa i desigualtat al nostre entorn.
  • Fer partícep a l’alumnat d’una tasca sòlidària i responsable.
  • Recaptar fons per a distribuir a les ONG’s locals assistents a la Fira (Creu Roja, Mans Unides, Càritas, Gent de la Consolació, ASPROMIVISE, Axem13, Acofem, AVSA-Cotasa, etc.)

Els beneficis que es recapten aniran destinats a cobrir les necessitats bàsiques de les famílies desfavorides, mitjançant les ONGs assistents. És una Fira sense cap ànim de lucre.

S’espera una jornada de solidaritat i sensibilització a la qual se sumaran tots els centres educatius de la ciutat i totes les ONGs locals d’atenció a les persones més necessitades.

Les xifres són indicador de la repercusió d’aquesta FIRA que s’ha convertit en una data tradicional del calendari escolar a Xàtiva. 12 parades, 25 carpes, 12 activitats lúdiques, 12 centres escolars, incloguent les escoles de les societats musicals i l’Acadèmia Rytmus, 8 ONG locals…

Els distints centres escolars posen a la venda llibres, artesania,productes elaborats pels propis centres, productes de segona mà… a fi de recaptar fons econòmics que en anteriors ocasions han superat els 1000€, sense comptar amb la recaptació que fan les pròpies ONG de manera directa.

S’espera una gran assistència i col·laboració per part de la ciutadania de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva