Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Director de l’IVAJ Jesús Martí i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva Lena Baraza han visitat aquest matí el camp de voluntariat de la ciutat, el cinquè que es realitza a Xàtiva, en el qual participen joves procedents de tot el territori nacional per tal de fomentar els valors de convivència, tolerància, participació, solidaritat i aprenentatge intercultural.

El camp de voluntariat de Xàtiva, el primer dels que es desenvoluparan aquest estiu a la Comunitat Valenciana, va començar aquest dilluns i s’estendrà fins al 17 de juliol. Consisteix en treballs per a la conservació del patrimoni històric i natural de la Costa del Castell, amb la neteja, el desbrossament i la reparació d’alguns escalons.

En aquest voluntariat participen un total de 25 joves d’entre 15 i 17 anys (12 xiques i 13 xics), procedents de la Comunitat Valenciana però també d’altres autonomies com ara Aragó, Ceuta, Castella i Lleó, Balears, Euskadi i Madrid. Junt amb ells hi ha també tres monitors.

«En aquests camps busquem que els joves coneguen a altres joves i altres realitats, però sobretot que s’impliquen en la solidaritat en comunitat. Volem treballar el col·lectiu, i eixe és el gran valor d’aquests camps de voluntariat», ha explicat el Director de l’IVAJ Jesús Martí. Per la seua part, la regidora de Joventut Lena Baraza ha indicat que «aquestes activitats són molt positives per a la comunitat juvenil perquè fan que cresquen vincles entre gent de diferents llocs i diferents realitats, treballant però també gaudint de temps lliure, i això afavoreix la qualitat humana de les persones».

WhatsApp Portal de Xàtiva