Xàtiva acull aquest diumenge l’obra «Formosíssima» amb música i dansa sobre el Carmina Burana de Carl Orff

El projecte està impulsat des de la Diputació de València per sensibilitzar i tractar de previndre la violència de gènere entre la gent jove

338

Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Xàtiva acollirà aquest diumenge la representació de l’obra «Formosíssima», un projecte impulsat des de la Diputació de València amb la intenció de sensibilitzar i reflexionar sobre les diferents expressions de l’amor en l’adolescència, tractant de previndre la violència de gènere entre la gent jove.

Es tracta d’un projecte interdisciplinar que recull diferents aspectes i especialitats artístiques i educatives, i que compta també amb la col·laboració d’altres institucions com ara la Conselleria de Cultura. L’actuació arribarà a Xàtiva a més d’altres localitats com València, Alzira, Torrent i Almussafes i combina música i dansa sobre el Carmina Burana de Carl Orff.

La cita, que és gratuïta i tindrà lloc el diumenge 11 de setembre a les 19:30 hores al Gran Teatre de Xàtiva, fa ús de diferents ferramentes artístiques que promouen la interpretació racional i emocional, visibilitzant les relacions i conflictes que porten a situacions d’assetjament o violència en l’adolescència. Per a tal fi s’empra una proposta musical i coreogràfica així com també un documental protagonitzat per joves d’entre 12 i 16 anys i una guia didàctica que es compartiran als centres educatius de la ciutat com a recurs pedagògic i audiovisual per previndre la violència de gènere.

L’actuació compta amb la participació de València Dancing Forward, l’Orfeó de la Universitat de València, l’Orfeó d’Aldaia i Kontakte grup de Percussió. Estarà protagonitzat pels solistes Saray Garcia, Pasqual Andreu i Vicent Antequeta; i els pianos Fernando Taberner, Juan Camilo Reyes i Arturo Barba. La música incidental correrà a càrrec de David Barberà, el disseny d’il·luminació per part de Pedro Hurtado i Luis Huerta, la direcció escènica de Joan Crespo i la direcció musical de Francesc Valldecabres.

WhatsApp Portal de Xàtiva