Xàtiva acollirà el proper dimecres el primer encontre d’atletisme en pista per a persones amb diversitat funcional

294

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva reunirà a mes de 200 esportistes de tota la província de València

Després de la suspensió de l’encontre del passat 30 de novembre per la pluja, el dimecres dia 14 de desembre a la Ciutat de l’Esport de Xàtiva es disputarà el primer encontre d’Atletisme en pista per a persones amb diversitat funcional. Encontre que reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, entre altres pariticiparan, junt al C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest colectiu, en el que, per mig de la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions.

La competició, organtizada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4×100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a que es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua limitacions, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport. Des del centre ocupacional La Costera, organitzador de l’event es comentava, en referència a aquesta competició que “L’esport inclusiu ha de ser un referent en la programació esportiva de qualsevol ciutat, qualsevol esport, inclús, de qualsevol club. És una bona manera de col·laborar per fer una societat més justa».

WhatsApp Portal de Xàtiva