Xàtiva abona vora 110.000 euros als clubs esportius corresponents al primer pagament de la subvenció

L’anticipació del 50% de l’ajuda és una demanda de les pròpies entitats esportives per a poder fer front a despeses federatives i del dia a dia

103

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva va procedir en el dia d’ahir a signar la resolució del primer pagament de les subvencions destinades als clubs, entitats esportives i centres escolars de Xàtiva per a l’exercici 2023, i que ascendeix a un total de 109.484,05 euros.

Les entitats que han presentat correctament la documentació pertinent rebran en aquest primer pagament, de forma anticipada, el 50% en base a la quantitat concedida i justificada en l’exercici 2022, i una vegada es realitze la pertinent valoració de l’any 2023 s’abonarà la resta d’ajuda corresponent.

En total s’han beneficiat 19 clubs i entitats esportives, amb ajudes que van des dels 510 fins als 29.325,69 euros en funció de la seua activitat. A més s’ha requerit a altres cinc clubs i entitats per a esmenar la presentació de documentació en el termini de 10 dies.

«Complim amb el compromís adquirit amb la coordinadora de clubs. Hem abonat el 50% de les subvencions a clubs esportius, un pagament anticipat molt necessari ja que a principis d’any han de fer front a moltes despeses federatives i del dia al dia», ha indicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha afegit que «estem molt satisfets perquè sabem que és una mesura demandada pels clubs i ens alegra que haja pogut fer-se efectiva abans del 15 de febrer».

WhatsApp Portal de Xàtiva