Xatigats o castigats? CES Colònies Felines de Xàtiva denuncia l’estat dels menjadors felins a la ciutat

372

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Menjaries ací? La rebotiga de la realitat.

Amb aquestes paraules l’associació CES Colònies felines de Xàtiva denuncia el lamentable estat dels menjadors felins instal·lats per l’Ajuntament per donar suport al Pla de Control de colònies felines.

Per a l’associació, s’està posant en greu perill la salut dels felins i provocant un alarmant problema de salut pública. «Són evidents les deficiències en el seu disseny, no poden ser desmuntats per a poder ser higienitzats, tampoc protegeixen el menjar de la pluja… A més que molts d’ells estan situats on ni tan sols existeix colònia…» han denunciat. «Queda clar que l’Ajuntament ni sap ni vol saber de les colònies i les seues necessitats» han lamentat.

Al vídeo es pot observar l’estat dels menjadors: bruts, plens d’aigua o fang i brosses. Per aquest motiu, tant per al CES Colònies felines de Xàtiva com per a molts ciutadans «sobra propaganda i falta interés i diligencia«.

L’associació també denuncia que les colònies es troben en pèssimes condicions, «una situació dramàtica on el seu responsable és l’Ajuntament de Xàtiva, totalment incapaç d’oferir cap solució«. També informen que els està prohibit actuar, però no que no deixaran d’alçar la veu per una vida digna per als gats de les colònies de la nostra ciutat.

WhatsApp Portal de Xàtiva