XATEBA avalua i actualitza les propostes de la Xàtiva Violeta: una ciutat igualitària i feminista.

XATEBA va presentar els dies previs a les eleccions de 2015 una proposta de 50 mesures als partits polítics que concorrien a les eleccions.

23

XATEBA va presentar els dies previs a les eleccions de 2015 una proposta de 50 mesures als partits polítics que concorrien a les eleccions. Considerava que aquesta mesures podien contribuir a construir una ciutat més habitable i respectuosa per a les dones i, atenent la seua convocatòria, van ser subscrites per alguns dels partits que optaven a dirigir l’Ajuntament de la ciutat.

Després de la victòria obtinguda per aquests, les accions de la XATIVA VIOLETA van ser incloses en el programa de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva, formant part de l’anomenat Pacte de Sant Doménech. Ara, a punt de finalitzar la legislatura, XATEBA afronta el repte de realitzar una avaluació i balanç de l’aplicació d’aquestes mesures, per a detectar avanços i estancaments i poder configurar així un nou programa d’acció, que mantinga el mateix objectiu :

construir una ciutat violeta que habiten les dones, en la qual troben resposta a les seues necessitats.

Per a això, s’ha elaborat una enquesta que s’ha fet arribar a tot el teixit associatiu de la ciutat, en la qual es requereix opinió i informació sobre aquest tema i que podrà ser emplenada fins al 5 de Maig.

XATEBA espera la col·laboració de totes les persones, associacions, plataformes i entitats , perquè és així entre tots i totes, com es pretén fer realitat aqueix nucli de convivència que respecta a les persones, reconeixent la seua identitat i les seues necessitats.
Els resultats es donaran a conéixer a totes les persones participants i es presentaran públicament.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva