Fotografía: Alfredo Pardo

Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

Aquest dijous 17 de febrer comença la setmana gastronòmica amb motiu de la Fira de l’All Tendre de Xàtiva («FirAll»), organitzada amb la col·laboració d’Ahoxa, Adexa i Gent del Mercat i a través de la qual vora una desena d’establiments de la ciutat oferiran menús al voltant d’aquest producte autòcton.

Els bars i restaurants que participen d’aquesta setmana gastronòmica són el Moncho, els Porxes, Casa Javi, la Talaia del Castell, la Borda de Lola, Mesón Origen, Ca Conxa, el Cullerot i el Carmen; i els preus dels menús oscil·len entre els 12 i els 35 euros. Tots ells es poden consultar a la pàgina web www.firall.es.

A més a més, seguint amb l’apartat gastronòmic, cal recordar que el diumenge tindrà lloc a la plaça del Mercat una calçotada popular a partir de les 11 hores, acompanyada d’una actuació musical a càrrec del grup «Cara B» i la degustació de tapes d’alls tendres als restaurants de la plaça del Mercat.

Jornada del dissabte

Per al dissabte 19 de febrer l’activitat se centrarà a l’Albereda Jaume I. Allí se celebrarà durant tot el dia la Fira de comerç i artesania, a la qual cal sumar altres activitats com ara un concert infantil amb l’Orquestra Salmagundi, el reconeixement als allers José Barberà Pastor «Reiet», Enrique Boscà Pelegero «Rantella» i José Mateu Català Moreno; i el IV concurs de lligar alls tendres Family Cash.

A més a més, el mateix dissabte també es podrà fer una visita guiada a un camp d’alls tendres de Xàtiva, de la mà de Pep Gimeno «Botifarra», amb eixida a les 10 hores. Les persones interessades en assistir a aquesta activitat han d’inscriure’s prèviament al correu promocioeconomica@ayto-xativa.es (data límit dijous 17 de febrer).

WhatsApp Portal de Xàtiva