Solopizza Xàtiva

Centelys

PoolWork Xàtiva

TESA
Tesa ​és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seva música, que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: A​rrels​, ​Feminisme i​ F​esta​.

MAFALDA
Imprevisibles en el sonido, coherentes en el mensaje, radicales para analizar los problemas, elles son MAFALDA. Creadoras de su propio género y acuñando un sonido cada vez más propio, la banda valenciana explota todo su potencial en cada actuación. A la garra sonora de las canciones se les suma el espectáculo de luces que les acompaña. Además de una puesta en escena renovada, este año nos traen nuevo trabajo.

EL DILUVI
Hereus d’un llegat que es remunta a històrics del folk valencià com Al Tall o Carraixet, creativament fills de l’enorme figura d’Ovidi Montllor i savis actualitzadors d’aquesta herència mitjançant la fusió amb altres estils i una sonoritat plenament actual i vigent. Interpreten una música arrelada en el folk, però un folk modern, que fusiona estils tan diversos com la cúmbia i la rumba, el reggae, i el ska, passant pel pop rock i la música d’arrel.

WhatsApp Portal de Xàtiva