Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El proper divendres en el claustre de l’antic hospital, a les 22:30 hores, es retrà homenatge al poeta Miguel Hernández en el 75 aniversari de la seu mort amb un recital de poesia musicada a càrrec del rapsoda i poeta Vicent Camps i del guitarrista Miquel Pérez Perelló.

Segons Alfred Boluda, regidor de Memòria, «és un recital que no sols ens acosta a l’obra del poeta oriolà sinó també a la seua vida. Una trajectòria vital que és símbol de la lluita per la llibertat i la dignitat». Vicent Camps té una llarga experiència en la poesia recitada, ja que en els darrers 25 anys ha estat la veu que ha portat a molts escolars valencians l’obra d’Hernández, Granell, Estellés o Lizano i s’ha prodigat en recitals per a adults arreu de l’estat espanyol. Per la seua banda, Miquel Pérez Perelló és un músic d’una gran formació que ha participat en altres projectes poètics, com l’Odissea.

Aquest acte s’inscriu dins de «Xàtiva a cau d’orella» iniciat al juny de l’any passat i que enguany, com ha manifestat Boluda, «per raons de calendari no constarà de tres espectacles com a l’edició anterior, sinó sols d’aquest».

Aquest recital va ser presentat al saló d’actes del MUVIM el passat 28 de març, dia en què es commemora la mort del «poeta del poble» i ha estat enregistrat en l’estudi del xativí Pau Chàfer. Divendres, a Xàtiva, serà la presentació del disc.

WhatsApp Portal de Xàtiva