WhatsApp Portal de Xàtiva

  • Imatge de la jornada a Moixent el 13 d’agost.

L’activitat denominada “Nits Violeta a la Fresca”, organitzada pel departament d’Igualtat de la Mancomunitat La Costera – La Canal, arribarà a la seua fi divendres que ve dia 11 en el municipi de Vallada. La Granja de la Costera va inaugurar aquesta I edició, de caràcter itinerant, el passat 7 d’agost recorrent els municipis de Llanera de Ranes ,Moixent, Novetlè, Rotglà i Corberà i Vallés. Demà dissabte serà la penúltima jornada d’aquesta activitat a Torrella, que conclourà divendres que ve 11 de setembre a Vallada.

Igual que en anteriors jornades, es realitzarà la projecció de curtmetratges emmarcats en l’àmbit de la problemàtica de la violència de gènere i altres temes relacionats amb la igualtat i diversitat. En finalitzar, personal tècnic especialista en gènere de l’Associació per a la Coeducació, obrirà debat amb els assistents i se’ls farà lliurament d’una botella d’aigua serigrafiada amb el lema “TRENCA EL SILENCI” i el telèfon 016, obsequi subvencionat pel Pacte d’Estat del Ministeri d’Igualtat.

L’objectiu de la posada en marxa de “Nits Violeta a la Fresca” ha sigut la possibilitat d’oferir a la ciutadania una activitat lúdica i educativa per a les nits d’estiu, alhora que es fomenten les polítiques d’Igualtat entre la població.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha declarat que “aquesta primera jornada
ha sigut un èxit d’acceptació i participació pel que agraïm als veïns i veïnes dels
nostres pobles el gran acolliment que ha tingut aquest projecte”; al que finalment
afegia “igualtat suposa treballar de manera transversal en diferents àrees, i això és el
que des de la Mancomunitat hem volgut transmetre a la ciutadania”.

Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva