EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Un any més, l’Escoleta de Pasqua i el #LoveCanals, organitzats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, han estat un èxit de participació i la valoració que es fa per part de tots els agents implicats “ha sigut molt positiva”, segons ha explicat l’edil de l’àrea, Ricardo Requena, qui ha remarcat la gran participació en ambdues activitats.

En aquest sentit, vora 100 xiquets han participat en les dues propostes del consistori municipal per a les vacances de pasqua fent que cada dia fora únic comptant amb activitats lúdiques i educatives.

Els xiquets han realitzat activitats relacionades amb la Pasqua: manualitats amb materials reciclats, jocs tradicionals, dinàmiques, danses i esports. A més, com en les anteriors edicions, des de la regidoria de Joventut, s’ha continuat oferint l’activitat a un grup d’assistents amb diversitat funcional, que s’han integrat de manera molt positiva amb la resta del grup i han pogut compartir activitats de manera conjunta. Aquest treball, ha estat coordinat necessàriament amb la regidoria de Benestar Social i el resultat ha sigut excel·lent.

Pel que fa al #LoveCanals, un grup de joves entre 12 i 18 anys, han realitzat una jornada intensa repleta d’activitats dissenyades únicament per a ells, comptant amb allò que més els agrada, les tecnologies mòvils. A banda, han fet representacions teatrals, excursions, marxes i, el que més ha agradat ha sigut la nit que han passat tots junts al Túnel.

El regidor de Joventut s’ha manifestat satisfet que “aquestes iniciatives municipals permeten, des de les institucions, pensar en la gent jove del poble i, almenys, oferir-los la possibilitat de poder dur a terme activitats que alhora enriqueixen la seua formació”. A més, “amb aquestes activitats, des de l’equip de govern municipal, hem apostat per facilitar la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies, recolzant la inclusió dels destinataris amb capacitats distintes i augmentant els recursos humans que per a la tasca feien falta”.

WhatsApp Portal de Xàtiva