Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest matí s’ha produït, a la costa del Castell de Xàtiva, un conat d’incendi que ha estat provocat per un transformador de llum ubicat a una propietat privada.

L’incident ha tingut lloc cap a les 11 del matí, i fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de la Policia Local, un tot terreny de bombers, un vehicle BUP (Bomba urbana pesada), una dotació de la Brigada Rural i un vehicle de la companyia elèctrica, per tal de sufocar les flames i fer un balanç dels danys. Finalment, l’incendi s’ha extingit sense estendre’s a la vegetació, gràcies a la ràpida actuació dels serveis d’emergència.

Cal destacar, a més, que les brigades municipals de Xàtiva es troben aquests dies desbrossant i netejant algunes zones de la costa del Castell per tal de deixar-la en les millors condicions. Aquest dijous, una unitat de la Brigada es trobava per una zona propera, el que ha permès identificar el fum -notablement visible a molts punts de la ciutat degut a que s’ha iniciat a l’interior del transformador provocant una ràpida i gran fumera- i avisar d’immediat a les autoritats corresponents.

WhatsApp Portal de Xàtiva