Solopizza Xàtiva

  • Última setmana per a la recepció d’obres participants en el XVI Concurs Nacional de Pintura convocat per Rotary Xàtiva
  • El termini d’inscripció finalitza divendres que ve 14 de maig i el guanyador opta a un premi de 1.500 euros

Rotary Club Xàtiva recorda a tots aquells artistes interessats a participar en la XVI edició del Concurs Nacional de Pintura que el termini per a la recepció d’obres finalitza el divendres 14 de maig.

Així doncs, fins a aqueix dia inclusivament, els interessats podran fer arribar les seues obres a la Casa de Cultura de Xàtiva, degudament protegides, encara que cal destacar que no s’admetran aquelles pintures protegides amb cristall o altres materials plàstics.

Cada artista podrà presentar un màxim de dues obres pictòriques de temàtica lliure, ja siguen en oli o acrílic, els dos tipus de tècnica admeses en aquest concurs, que compta amb un primer premi de 1.500 euros que, en cap cas, pot ser declarat desert.

Així mateix, hi ha una limitació per a la grandària de les obres presentades a concurs. En aquest sentit, les creacions han de tindre una grandària mínima de 81 x 65 centímetres i un màxim de 130 x 97 centímetres.

El Jurat estarà format per representants tant de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva com del món de l’art, així com pels actual President i Secretari del Rotary Club Xàtiva, convocant d’aquest famós concurs d’àmbit estatal.

La decisió del jurat es donarà a conéixer el pròxim dia 20 de maig i el lliurament de premis es realitzarà el 14 de juny. Mentrestant, l’obra premiada i la resta de pintures participants seran exposades a la Casa de Cultura de Xàtiva del 21 de maig al 12 de juny.

WhatsApp Portal de Xàtiva