Turisme La Costera participarà en la Fira de les Comarques de la Diputació

106

Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Turisme La Costera, marca turística de la Mancomunitat de la Costanera-Canal, estarà present en la Fira de les Comarques de la Diputació que se celebrarà en la Plaça de l’Ajuntament del 24 al 26 de setembre.

El certamen, organitzat per l’àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme, acollirà prop de 85 expositors amb una àmplia oferta de productes i destinacions turístiques de les comarques valencianes. Aquesta fira commemorarà a més el Dia del Turisme, que apareix marcat en el calendari el 27 de setembre.

Així doncs, des de Turisme La Costera es donaran a conéixer tots els recursos turístics que ofereix la comarca a través de les guies i fullets que estaran disponibles en els diferents expositors, així com pels tècnics que oferiran informació d’interés i els diferents vídeos que es projectaran al llarg dels tres dies de Fira.

També s’aprofitarà l’ocasió per a promocionar la pàgina web i l´APP de Turisme La Costera, on es troba tota la informació d’interés per a visitar la comarca, així com les seues xarxes socials, on es publica tot tipus de contingut divulgatiu.

Des de Turisme La Costera s’està treballant per a donar a conéixer el seu bast potencial turístic als futurs visitants de la zona i posicionar a la comarca com una destinació turística sostenible i intel·ligent, ja que forma part de la Xarxa de Destins Intel·ligents de la Comunitat Valenciana.

Patrimoni, cultura, art, gastronomia, senderisme, naturalesa, tradicions… La Costera compta amb una àmplia oferta turística en cadascun dels municipis que la componen, convertint-la en una de les comarques més riques de la Comunitat que, a més, forma part del Territori Borja.

Per això, des de Turisme La Costera s’anima a la ciutadania a visitar la Fira dels Comarques i conéixer de primera mà tota l’oferta turística que ofereix aquesta zona.

WhatsApp Portal de Xàtiva