Troben en perfecte estat i en el seu sofà a l’home de Xàtiva que estava desaparegut

El germà va avisar a la policia al no obtindre senyals de vida i quan els agents van accedir al pis per un balcó els va dir que no volia que el molestaren

3254

Solopizza Xàtiva

Centelys

Font original: Levante

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Xàtiva troben en perfecte estat a un veí a la seua casa, després de diversos dies sense saber res d’ell ni els familiars ni coneguts.

Els veïns del bloc, a preguntes dels policies, van assenyalar que l’havien vist entrar a l’habitatge fa uns dies. Però malgrat la insistència dels familiars, primer cridant al seu mòbil i després directament a la porta diverses vegades, no van obtindre resposta. Així que van optar per avisar als agents, preocupats per si podia haver patit algun problema de salut.

Els policies es van plantejar derrocar la porta. Però abans van provar van utilitzar una escala proporcionada per la família per a entrar al pis pel balcó. I en accedir el van trobar assegut en el sofà. Va dir que volia estar tranquil i que ningú el molestara. La policia no va voler abandonar el pis fins a cerciorar-se que es trobava en perfectes condicions.

WhatsApp Portal de Xàtiva