Troben a Cerdà el BMW que atropellà un xiquet a València i el conductor s’entrega a la Policia Local de València

544

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Les forces i cossos de seguretat van retirar ahir a la nit a Cerdà el BMW sèrie 3 de color gris que va atropellar el xiquet de huit anys diumenge passat a la ronda Nord de València. La Policia Nacional, que s’ha fet càrrec de la investigació, ha identificat el conductor, el qual ja s’ha entregat a la Policia Local de València.

L’home, que té antecedents per altres delictes, no ha sigut localitzat al seu domicili habitual, segons informen fonts pròximes a la investigació. La policia científica encara ha de confirmar que el vehicle retirat és el mateix que està implicat en el sinistre.

El xiquet va patir traumatisme cranioencefàlic, traumatisme toràcic, contusió pelviana i fractura del fèmur d’ambdós cames. Després d’una primera atenció in situ per una unitat del SAMU, el van traslladar d’urgència a l’Hospital Clínic. El menor, que anava amb un germà, venia del camí de Montcada i estava creuant per un pas de vianants regulat per semàfors. En aquell moment estava en verd per als vianants, com ell, però el conductor, que el tenia en roig, se’l va saltar i el va envestir de manera violenta.

WhatsApp Portal de Xàtiva