Torna la Fira Comercial de Canals en Febrer

65

La Regidoria de Promoció Socioeconòmica ha anunciat que la propera Fira Comercial que cada any es fa durant el mes de febrer serà el dia 9 i el termini d’inscripció començarà el 14 de gener fins l’1 de febrer.

Aquesta activitat comercial ha anat consolidant-se durant els últims anys convertint-se en una de les fites més destacades del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament ja està treballant per a la nova edició.

Per a poder inscriure’s, es pot consultar el model de sol·licitud CLICANT ACÍ (https://transparencia.canals.es/altres-continguts/desenvolupament ) que permetrà la participació en aquesta Fira Comercial. Les inscripcions tindran que fer-se per Registre d’Entrada a l’Ajuntament de Canals i serà imprescindible reservar la plaça ja que s’adjudicaran tenint en compte l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

L’última edició d’aquesta Fira Comercial va tindre lloc el passat 6 d’octubre de 2018. Aquesta va mostrar resultats molt positius a partir de les enquestes fetes als venedors que van mostrar que el 100% tornaria a repetir en la pròxima edició traslladant el seu comerç a l’Avinguda Vicente Ferri durant tot un dia.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, ha afirmat que “el proper 9 de febrer, de 9:00h fins les 21:00h, Canals serà el punt comercial central on estaran reunits molts comerços del municipi i de la comarca oferint els seus productes i serveis a tots aquells que vullguen acostar-se”. “Amb activitats com aquesta, l’equip de govern actual continuem apostant pel comerç local i de proximitat”, ha afegit el Regidor i Alcalde de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva