Torna el teatre a Canals amb l’obra “Losers”

135

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest divendres 15 d’octubre, a les 22.30 hores, es durà a terme al Centre Cultural Papa Calixte III de Canals, l’obra teatral “Losers” de la companyia guipuscoana Txaló Producciones.

La història tracta sobre Manuel i Sara que ronden els quaranta i no tenen res del que la societat suposa que haurien de tindre en eixa edat. És per això, que es consideren a ells mateixos com uns perdedors. Però tot el món té dret a la felicitat, i perquè ser feliç no depén dels béns materials o del que determinen les modes, depén de nosaltres mateixos.

“Losers” és una comèdia escrita per Marta Buchaca, dirigida per Begoña Bilbao i protagonitzada per Jon Plazaola i Aitziber Garmendia.

Jon Plazaola és conegut per haver interpretat a Iñaki Irazabalbeitia en la sèrie d’Antena 3, “Allí abajo”. Per la seua banda, Aitzier és una cara molt coneguda a la televisió basca pels diferents programes que ha presentat i també per haver aparegut en l’exitosa pel·lícula “Ocho apellidos vascos”.

Amb “Losers” s’inicia el teatre per al públic més adult. Cal recordar que les següents obres teatrals seran el 12 de novembre amb “Família Normal”; el 26 de novembre amb “Express” i s’acabarà amb José Sacristán en l’obra “Señora de rojo sobre fondo gris” el 3 de desembre.

WhatsApp Portal de Xàtiva