Torna «El llac dels cignes» aquest divendres 23 de setembre al Gran Teatre de Xàtiva

L’espectacle s’iniciarà a les 20:30 hores i el preu de les entrades és de 32 euros i 29 euros amb descomptes

98

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest divendres la posada en escena del ballet “El llac dels cignes”, de Piotr. I. Chaikovsky, interpretat pel ballet estatal de Geòrgia amb direcció de Nina Ananiashvili.

La cita tindrà lloc a les 20:30 hores i comptarà també amb orquestra en directe, en aquest cas a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Sant Vicent dirigida per Pablo Gutiérrez Pastor.

«El llac dels cignes» és el ballet més popular al llarg de la història. Es va presentar en 1895 al Teatre Mariinski de Sant Petersburg amb una nova concepció de Marius Petipa i Lev Ivanov aconseguint un gran èxit. La història se centra en la princesa Odette, convertida en cigne per un encanteri del mag Von Rothbart, que només es trencarà quan un home li jure amor i fidelitat eterna. El Teatre Estatal d’Òpera i Ballet de Geòrgia és un viver de grans artistes de la dansa, fundat en 1851, sent un dels més destacats i reconeguts amb el pas del temps.

Les entrades tenen un preu de 32 euros (29 euros amb descomptes) i es poden adquirir a la web del Gran Teatre, a Instanticket, aquest dijous i divendres a les taquilles del Gran Teatre de 12 a 14h o des de dues hores abans de la funció.

WhatsApp Portal de Xàtiva